• verpakken

Verpakken

De Betho verpakt op een professionele manier

Inpakken, verpakken en ompakken binnen ons verpakkingsbedrijf 

Wij verpakken en (de)monteren diverse producten voor meerdere bedrijven in het land en soms zelf in het buitenland. In ons verpakkingsportfolio zie je terug welke mogelijkheden er zijn. Daarnaast vinden met regelmaat medewerkers van ons verpakkingsbedrijf een baan buiten De Betho. Onze mensen worden van te voren voor deze bedrijven via een BTO-traject klaargestoomd en kunnen aan de slag op een externe werkplek buiten De Betho.  

Wij pakken in en (de)monteren onder andere voor:

• De Bolton Groep en hun merken Bison en Uhu
Coroos
Trendz Relatiemarketing

Op zoek naar professionele kanjers in verpakken?

Mail info@debetho.nl of bel 0113 23 39 33

  • groenwerkers

Groenwerkers

Wie kent ze niet: de groenwerkers en busjes van De Betho?

Meer fatsoen in tuin, park of plantsoen!

Groenwerkers van De Betho, u komt ze overal tegen op de Bevelanden, in Reimerswaal en Tholen. Ze fatsoeneren ter plekke tuinen, parken en plantsoenen. Kortom ze zijn de hoveniers in de buurt waar u op kunt vertrouwen. Ook hebben veel groenvoorzieners via De Betho een werkplek gevonden bij hoveniers, agrarische of recreatieve bedrijven. Ook via ons BTO-traject leiden we mensen op tot professionele groenmedewerkers.

Onze groenwerkers vindt u onder andere bij:

Gemeente Goes
Gemeente Tholen
Gemeente Noord-Beveland
Gemeente Reimerswaal
Het Cederhof
RWS

Op zoek naar professionele groenmedewerkers?

Mail info@debetho.nl of bel 0113 23 39 33

  • Schone werkplek

Schone werkplek

Verfrissende prestaties vanaf een schone werkplek

Een opgeruimde en schone werkplek betekent indirect een hoge productiviteit!

Een opgeruimde en schone werkplek zorgt ervoor dat medewerkers beter in hun vel zitten. En tevreden werknemers zijn over het algemeen een stuk productiever. Een opgeruimde omgeving oogt fris, professioneel en gastvrij. Uw gasten voelen zich welkom en uw medewerkers presteren beter. Onze medewerkers zorgen voor een schoongemaakte werkomgeving, daar kan u van op aan. Daarnaast is het fijn dat er met regelmaat mensen vanuit De Betho of via een BTO-traject een baan vinden als professioneel schoonmaker. Dit is niet altijd bekend maar wel erg fijn om met u te delen.

Wij zorgen voor een opgeruimde werkomgeving bij onder andere:

Lumileds
Gemeente Goes
Gemeente Tholen

Op zoek naar professionele schoonmakers?

Mail info@debetho.nl of bel 0113 23 39 33

  • BTO

De BTO

De Betho trainings- en ontwikkeltraject biedt hulp

Het BTO traject biedt hulp voor werknemers en werkgevers!

Goed beschouwd wil niemand buitenspel staan en bij De Betho helpen we mensen terug op het spoor, iedereen wil tenslotte meedoen! Als werkgever kunt u daar gebruik van maken. De Betho biedt mensen die voor een uitkering in aanmerking (willen) komen een trainings- en ontwikkeltraject aan. Dit wordt geregeld via de Bevelandse gemeentes en gemeente Tholen. Mensen die een BTO-traject hebben doorlopen, zijn klaar voor een externe werkplek en zij zoeken samen met ons actief naar passend werk.

Meer info over de BTO

Op zoek naar professionele trainers in de sociale sector?

Mail info@debetho.nl of bel 0113 23 39 33

  • Werkbegeleiding

Werkbegeleiding

Mensen begeleiden naar werk; daarin zijn wij sterk

Via werkbegeleiding laten we mensen weer een arbeidsritme ervaren

Wij zijn gewoon goed en ruim ervaren in het begeleiden van mensen naar werk en bieden toegevoegde waarde. De mensen die wij plaatsen hebben allemaal ons BTO-traject doorlopen en weten dus weer wat werken is. De werkbegeleiding pasten we toe in onze eigen werkbedrijven. 

Wat wij van onze mensen verwachten:
• Dat zij op tijd komen
• Dat zij afspraken nakomen
• Dat zij hun werk goed doen

Wij helpen werkgevers en werknemers verder

Wij begeleiden mensen door hen arbeidsritme op te laten doen binnen De Betho; die mogelijkheid hebben wij en het werkt. Mensen die door ziekte of werkloosheid buitenspel hebben gestaan, hebben vaak een zetje nodig, moeten vertrouwen tanken en deelnemen aan het arbeidsproces. Wij als arbeidsspecialisten zitten tussen de markt en de mensen die klaar zijn voor een nieuwe job. Zo helpen wij werkgevers en werknemers.

Werkbegeleiding nodig ?

Mail info@debetho.nl of bel 0113 23 39 33