Leszek van Leeuwen per 1 april 2017 in dienst bij Groenvoederdrogerij Timmermans

Leszek is een bekende verschijning bij De Betho; hij is al sinds 2004 in dienst. Meestal is hij te bewonderen in ons hoveniersbedrijf maar ook in de binnendienst is Leszek actief geweest. In het hoveniersbedrijf was Leszek vaak te vinden achter het stuur van een tractor of een ander apparaat.

Toen hij in 2014 gevraagd werd voor een detacheringsplaats bij groenvoederdrogerij Timmermans twijfelde Leszek niet lang toen hij de machines zag waarmee hij moest omgaan. Een grote heftruck, tractor en een mega grote shovel. Voor dat laatste apparaat moest hij nog wel een certificaat behalen en dat bleek ook geen probleem.

 

Leszek verzorgt twee productielijnen. Één waar mini balen luzerne worden samengeperst en verpakt en een ander productielijn waar kleine verpakkingen voor knaagdieren worden verpakt. Dit proces is geautomatiseerd. Leszek verzorgt de aanvoer van de grondstoffen en zorgt dat de machines goed zijn afgesteld.

Er wordt gewerkt in twee ploegen en in het hoog seizoen is het nog drukker. Dit is ook de reden dat Leszek in dienst is genomen. Er zijn zoveel afwijkende uren en overuren dat een dienstverband in het kader van de regeling “begeleid werken” een betere oplossing is.

De Betho wenst Leszek veel succes in zijn nieuwe dienstverband.

Leszek wil De Betho natuurlijk wel bedanken voor de mooie kans die hij heeft mogen krijgen. “Het is precies werk wat bij mij in mijn straatje ligt, wat natuurlijk zonder De Bethode onmogelijk had geweest. Dus mijn oprechte dank naar iedereen die dit mogelijk heeft kunnen maken”.

Concept, ontwerp & creatie; Wigman Van Dijk